YAŞAM

YARDIM MELEĞİ İŞ BAŞINDA “YAMAN ŞENOL”

Afyonkarahisar  sosyal yardımlaşma vakfı müdürümüz Yaman Şenol neşeli zarif son derece adaplı ve beyefendi bir müdürümüz..Bakın değerli Yaman ailesi fertleri Yaman Şenol ve değerli eşi  Güllü Buran Şenol ile birlikte evin en kıymetlilerinden evlatlarının doğum günlerini kutluyorlar. Yaman bey ise hem ailesine hem de kalbinin sahibi evladına neler söylemiş”

Benim güzel ailem sizinleyken benim kadar mutlu olmanızı diliyorum. Evimizin en küçük değeri 2 yaşında..Nice yıllara benim güzel yavrum ❤

Son derece başarılı aslen İzmirli ama bir Afyonludan daha çok Afyonlu..Şehri tanıyor ve çok seviyor.Sosyal yardımlaşma olarak inanılmaz yetenekli ve tecrübeli Değerli Valimizde çok memnun kendisinden. Yaman bey garip gurabanın, fakir fukaranın, hem evlatları hem de aileden biri olarak kabul görmüş son derece çok seveniyle bu işi hakkıyla yapanlardan..            Yaptığı başarılı çalışmalar Beştepe den bile dikkatle izlenenlerden.Adaletli cesur ve çok samimi.İşte bizim ilin böylesine kıymetli idarecilerine ihtiyacımız var ve onlardan biride değerli müdür Yaman bey..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here