YAŞAM

İYİ Kİ DOĞDUN “KEVSER GÜÇLÜ”

Kevser Güçlü diyor ki;

Bugün Benim Doğum Günüm. Kimilerine göre yaşlanıyoruz, büyüyoruz. Kimilerine göre ise olgunlaşıyoruz. Bir gerçek var ki zaman çok çabuk gelip geçiyor. Geçip giden zaman insanoğlundan çok şeyleri alıp götürse de; kimi zaman ardından güzel şeyler bırakabiliyor. İşte o güzel şeylerden birine örnek vermek istiyorum.

Ben ilerleyen bir yaşı hep şuna benzetmişimdir. Yüksek bir tepeye tırmanmak gibi devamlı çıkarsın. Çıktıkça yorulursun. Lakin durup arkana baktığında görüş açının daha büyük olduğunu görürsün. Görüş açısının büyüklüğü ise hayatı ve zamanı daha iyi yorumlayabilmeyi sağlar. İşte ben her doğum günü zamanı bunu düşünür, bunu hayal ederim.

Doğum günümü

Hatırlayanlara,

Bilenlere,

Duyanlara,

Anlamlandıranlara,

Değer verenlere,

Unutmayanlara,

Her zaman yanımda olsun veyahut yanımda olmasın varlığını hissettiren; tüm dost, arkadaş, akraba, büyük, küçük… V.s cümlesine çok ama çok teşekkür ediyorum. Özellikle aileme iyi ki varsınız.

Bu güzel an için en güzel doğum günü hediyesi: HATIRLANMAK…

Evet, evet yanlış duymadınız. Hatırlanmak, hatırlandığını bilmek çok güzel…  İnsan böyle zamanlarda her ne kadar maddi bir şeyler beklemese de, iki satır cümle duymayı, iki satır cümle yazılmasını kısacası hatırlanmayı bekliyor. Bizde Afyon Magazin ailesi olarak sevgili Kevser’in bu güzel ve anlamlı gününü kutluyor bir ömür boyu mutluluk şans ve hayırlar diliyoruz. İyi ki doğdun sevgili Kevser..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here