YAŞAM

BİR ŞEY DEĞİŞİYOR İSCEHİSAR DEĞİŞİYOR

İscehisar Belediye Başkanımız değerli insan Ahmet Şahin bakın neler söylemiş”

EŞİMLE BİRLİKTE KAPLICA MÜDÜRÜMÜZ TAYYAR TÜRE VE EMİNE GÜNEŞ KIZIMIZIN NİŞAN TÖRENİNE KATILDIK. ALLAH HAYIRLI ETSİN MUTLULUKLAR DİLİYORUM. Bununla beraber Halkımızın Sağlığını Korumak Adına Jeotermal Kaplıca Tesisinin Eskiyen Su Depolarını Değiştirdik” Belediyemize ait Jeotermal Kaplıca Tesisinde eskiyen su depoları yenileriyle değiştirildi.

“Göreve geldiğimiz günden beri birçok eksiği olmasına rağmen hizmete açılmış olan Jeotermal Kaplıca Tesisinin eksiklerini gidermek adına çalışıyoruz. Tesiste yapım aşamasında galvaniz soğuk su deposu kullanılmış olup 2 yıl olmadan kullanım ömrünü tamamlamıştır. Halkımıza şifa kaynağı termal tesisimizden daha sağlıklı ve kaliteli anlamda faydalanması adına eskiyen depolarımızı yaklaşık 90 bin TL maliyetle içerisinde küf, pas, kir oluşturmayan 10 – 15 yıl kullanım ömrü olan paslanmaz krom çelik depolarla değiştirdik. Jeotermal Kaplıca Tesisimizi birkaç gün içinde halkımızın hizmetine açacağız.

BİR ŞEY DEĞİŞTİ HERŞEY DEĞİŞİYOR..

İSJET A.Ş. Jeotermal Ruhsat Alanında Jeofizik Çalışmalarını Başlattık

İscehisar Belediyesi ile AKÜ arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında arazi çalışmaları başlattık.

AKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Yıldız ve değerli hocalarımızın koordinesinde 24 Milyon M2’lik yeni sıcak su sahamızda jeofizik çalışmalarımız başlattık.

Afyon Kocatepe Üniversitesi, İscehisar Belediyesi ve Danışman firmamız AFJET A.Ş. işbirliği ile ilçemizde bulunan yeraltı kaynaklarını gün yüzüne çıkararak İscehisar’ımızı termal turizm merkezi haline getireceğiz. Çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun” Bu kadar açıklama bile başkanın ne derece yoğun bir mesaisinin olduğunu kanıtlamaya yeter de artar bile. Bizde böylesine yatırımları ilçesine kazandıran ve gece gündüz mesai kavramı gözetmeden çalışan değerli başkana başarılar diliyoruz Afyon Magazin ekibi olarak..

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here