DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARYAŞAM

MAHMUT KOÇAK’IN MUTLU ANLARI

KOÇAKLARDA MUTLU SON

İlimiz Eski milletvekillerinden ve Geçen dönem belediye başkan adayı olan Dr. Mahmut Koçak’ın belki de en özel ve mutlu anlarından biri de yakışıklı oğlu Furkan’ın dillere destan olan düğünüydü. İnanılmaz bir kalabalık davetli topluğu huzurunda gerçekleşen düğünde adeta eksik bir şey yok gibiydi. A’dan Z’ye her şeyin olduğu ve kuş sütünün bile masalarda hazır olduğu muhteşem düğünde gençler mutlu bir yuvanın temellerini atarlarken, anne ve babalar ise hem gururlu hem de çok mutluydular. İlimiz seçkin davetlilerin katıldığı düğün Akrones termalde gerçekleşirken, partililer iş adamları esnaflar bürokratlar ve seçkin davetli topluluğu genç çifte mutluluk dilediler. Çiftin nikah şahitliklerini de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Anayasa Mahkemesi üyesi Uyuşmazlık Mahkemesi başkanı Mümtaz Akıncı yaptılar.

MUHTEŞEM DÜĞÜNDE HERKES ORADAYDI.

Sevilen sima Emekli Bankacı Mehtap Erişmiş ablamızda bu düğüne katılanlardandı. Bakın düğün sonrası duygularını nasıl dile getirmiş “Çok kıymetli ağbimiz, vekilimiz, başkanımız Sn. Dr. Mahmut Koçak ‘ın ve Sn. Latife Koçak hanımefendinin kıymetli oğlu Furkan ve dostlarımız Yalçın Düzağaç ve Canan Düzağaç ‘ın kıymetli kızı Çığıl ‘ a sonsuz mutluluklar diliyorum”

Geç saatlere kadar süren düğünde pist bir an olsun boş kalmazken, davetlilerde şıklık yarışında ön plandaydılar. Genç çift düzenlenen nikah merasiminin ardından tüm davetlilerle bire bir ilgilendiler. Baba Koçak ise davetli masaları dolaşarak dostlarıyla sohbet etti onlarla bol bol resim çekildi.

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here