MÜZİK-SİNEMAYAŞAM

SEKTÖRÜN LİDERLERİ

Her biri özel ve güzel adamlar. Onlar bu şehrin eğlence sektörüne yön veren insanlar. Matrax işletmecisi Hüseyin Bey, Güzelköy işletmecisi Emrah bey, Kamil Koç yazıhane işletmecisi Ahmet bey Gazeteci Soner bey, Foto Soner Organizasyon sahibi doğancan bey. AA ajans temsilcisi Arif bey ve diğerleri..

Matrax, güzelköy, nazende kadayıfçıoğlu, hangar,272 park, bahçem  ve hayal restaurantlar aralarında yardım kolileri ve temel ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım tırını düzenleyerek Kastamonu valiliğine selden zarar gören vatandaşlarımıza göndererek bir ilki gerçekleştirmiş oldular. Eğlence mekânlarının sosyal hayatın bir parçası olduğu gerçeğiyle yardım bekleyen vatandaşlarımızın seslerine duyarsız kalmayan gurup aralarındaki müthiş organizasyonla birlikte yardım tırını doldurarak bir an önce yola çıkmasını sağladılar. Gurup adına açıklama yapan İş adamı Hüseyin Ballık, gazetecilere, Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden dolayı üzüntülü olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in de bölgede görevli olduğunu dile getiren Ballık, şunları kaydetti:

“Afyonkarahisar’da 6 turizm işletme sahibi arkadaşımızla bir tır dolusu yaşam malzemesi, topladık. Bugünde yardım malzemelerini araca yükledik. Bizim de kalbimiz orada inşallah, biran önce oradaki yaralar sarılır. Bir nebzede olsa bizim de katkımız olursa ne mutlu bizlere. Destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

İş adamı Emrah Çetin de Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin kendilerini derinden üzdüğünü kaydederek, “Kalbimizde oradaki insanlarla beraber. İl valimizde şuanda o bölgede çalışma yürütüyor. Bizde valiliğimizin öncülüğünde bir tır dolusu yardım malzemesi topladık. Allah, kabul etsin. Oradaki insanlarımıza sabırlar diliyoruz. Biz vatanımızı seviyoruz.” ifadesini kullandı.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comment here