NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

EFSANE UZMAN “SİNEM ÜLGEN HAIR GÜZELLİK”

Boşuna dememişler. Gerekten alanında ve bölgesinde son derece uzman bir kişilik. Profesyonel ellerde ki sihir hanımların adeta gençlik iksiri gibi.

EFSANE İSİMLER BİR ARADA

SİNEM ÜLGEN’ den bahsediyoruz.  Güzellik ve bakım uzmanı hanımların hayat sigortası gibi adeta. Manisa Turgutlu da açtığı güzellik salonuyla artık güzellik ve bakım alanında EGE bölgesinin de kraliçesi diyebiliriz. Yanında bulunan can dostları Aylin Altınkaya ve Meryem Topçu gibi son derece profesyonel ekip arkadaşlarıyla kişiye özel tasarım güzellik bakım alanlarında mucizeler yaratıyorlar. 3 büyük gücün bir araya gelmesiyle ve Manisa da Turgutlu da son derece modern bir güzellik merkezinin açılmasıyla birlikte maestro Sinem Ülgen’le birlikte harikalar yaratan ekibin felsefesi ise kalite ve mükemmeliyetten ödün vermeden, etkili dermatolojik ve hijyenik bakımı eşsiz, yenilikçi ve üstün formüller ile son trend saç bakım ve kişisel argümanları müşterilerine uygulamak sizlere sunmaktır diyorlar.

CİDİNİZ IŞIĞINIZ SAÇINIZ MÜCEVHERİNİZDİR.

Sinem hanım son olarak şunu iletiyor değerli müşterilerine” Mükemmel cilt bakımı sadece kullandığımız ürünlerle ilgili değil, aynı zamanda yaşam tarzı seçimlerimiz ve beslenme alışkanlıklarımızla da ilgilidir. Cildinize özen göstermek mükemmel bir yatırımdır diyen Sinem Ülgen açtıkları salonda kadına dair tüm güzellik işlemlerinin yapıldığının da altını çizerek “Gerek ben gerekse değerli arkadaşlarım müşterilerimizin istekleri doğrultusunda son moda trendlerimizle cilt ve saça dair ne varsa sizlere sunmanın keyfini yaşıyoruz diyor.

 

Please follow and like us:
Pin Share