EN GÜZEL AİLELERNE-NEREDE-NASILYAŞAM

MY HOME FARK YARATIYOR

Mağaza sahibi Mustafa Savruk son derece girişken samimi ve müşterisini inanılmaz düşünen bir iş insanı. Mağaza gerçekten ne ararsanız bulabileceğiniz bir özelliğe sahip. Bir evin eşya adına tüm gereksimlerini MY HOME karşılayacak niteliklte.. Bakın yaptığı işlerle ilgili bizlere neler söylemiş” Firmamız My Home AVM 1967 yılında Mustafa Savruk’un babası Mücahit Savruk tarafından kurulmuş bir firmadır.

2014 yılında şu anki adresi Kurtuluş Caddesi kavşağı karşısında çaprazındadır. Mağazamız 9 katlı olup mağazanızda öncelikle düğünce müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bir düğüncü mağazaya geldiğinde mobilya beyaz eşya yatak odası takımı yatak baza, başlık, masa, sandalye, yaşam ünitesi, beyaz eşya, perde, halı, çeyiz, zücaciye ve pek çok şeyi aynı anda tek bir mağazadan karşılayacak olup, isterse müşterinin farklı bankalardan kredi yardımı anlaşmalı bankalardan kredi yardımı alabileceği kolay ödeme seçenekleri 36 aya kadar alışverişlerini mağazamızdan yapabilirler.

Bir diğer ağırlık verdiğimiz iş ise müteahhitler apart daire sahiplerine sunduğumuz seçenekler. Boş dairenin Anahtarlarını alıyoruz a’ dan z’ ye beyaz eşyalarını perdesini halısını televizyonundan buzdolabına kadar kendi bünyemizde rahatlıkla çözebiliyoruz. Ürünlerimizin garantili ve marka ürünler olduğunu belirtmemizde yarar var. Tamamen biz döşüyoruz. İster toplu daire isterse 40’ lı 50’ li daireler dâhil her şeyini biz döşüyoruz. Müşterilerimiz Ürünlerini bizden aldıklarında Bizim fiyat politikamız ön plana çıkıyor. Dışarda ki farklı sektörlerden almış oldukları mal ile arasında bizim farkımız en az yüzde yirmi, yüzde yirmi beş fark çıkıyor. Dört yıldızlı beş yıldızlı otellere de perde halı nevresim takımı bornoz havlu gibi temel ihtiyaç malzemelerini biz karşılıyoruz.

Özellikle erenler ve uydukent’ te bulunan apart daireleri yenilerde döşedik Firmamızı sosyal medyada takip ettiklerinde kaliteli ve orijinal ürünlerle döşenen mekanları takip edebilirler.

Bizim hizmetimiz gibi öncülük yapan bir başka mağaza yok. 9 katlı tek örnek olan mağazamızda aradığınız dahası bir ev için ne gerekiyorsa hepsi var. Afyonda ilk ve tekiz.” Diyor..

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share