YAŞAM

BU TAKIMI DESTEKLEMEK LAZIM

Gerçekten bunu söylerken her konuda olduğu gibi taşın altına ellerimizi sokmak lazım. Afyonspor kulüp takımı şu sıralar oldukça moral motivasyonu yüksek ve değerli yöneticiler her bir oyuncunun kıymetini çok iyi kavrayıp onların hoş ve şehir için alın teri dökmelerini sağlamak için adeta evlatları gibi muamele yapıyorlar.

Kulüp başkanı Süleyman karakuş ve yönetim kurulu üyesi Eren Alan mensubu bulunduğu Özsüt işletmesinde hem sporcularını sabah kahvaltısında buluşturdular hem de takım lideri için düzenlenen yaş günü merasimini organize ettiler. Beşiktaş spor kulübünün efsane ismi Olcayla birlikte takımın ahengini çok beğenen taraftarlar ise stat da onların coşkusuna ortak ta oluyorlar.

Bir an olsun boş durmayan takım yöneticileri zorlu deplasmanları atlatmanın planlarını yaparken takımdan alacaklı olan iş adamları da bu olumsuz durumun bir an son bulması için başkan Karakuş ile istişarelerde bulunuyorlar. Anlayacağınız takım tam havasını bulmuşken bizlere düşen görev ise her zaman destek tam destek olmalı diye düşünenlerdeniz.

Please follow and like us:
Pin Share