NE-NEREDE-NASILYAŞAM

ÇİKOLATANIN EFSANE ADRESİ “MUALLA TATLI KRALLIĞI”

Gerçekten ilimize inanılmaz bir lezzet durağı açıldı ve damgasını hemen vurdu. Yeşilyol üzerinde yenilerde açılan ve iki ortaklı bir işletme olan MUALLA TATLI KRALLIĞI çikolataya dair ne varsa muhteşem lezzetleriyle tüm şehri kalbinden vurdu desek yeridir.

İRFAN IŞIK VE SERDAR YOLUN’ un sahipliğini yaptığı MUALLA TATLI KRALLIĞININ MENÜSÜNDE BELÇİKA ÇİKOLATASI BAŞROL OYNUYOR. Tüm menülerde Belçika çikolatasının baz alındığı eşsiz tatlar, hem misafirlerin hem de müşterilerinin en çok talep ettiği tatlar şeklinde yer alıyor.

Deprem bölgesi Adıyaman dan gelip bu işletmeyi açtıklarını söyleyen işletme sahiplerinden Serdar Yolun” Bizim temel amacımız bu enfes lezzetleri afyonlu vatandaşlarımıza sunmak. Ağırlıklı menülerimiz PANKEK,MUHALLEBİ VE WAFFLE’dan oluşuyor. Kısa bir süre olmasına rağmen Mualla Tatlı Krallığı ilimizde çok rağbet gören kurumlardan biri olmaya başladı. Genç yaşlı aile ve tüm misafirlerimiz menülerimize bayılıyor ve sıklıkla rağbet ediyorlar. Konsept olarak ağırlıklı mamullerimiz dünyaca meşhur Belçika çikolatasının sınırsız çeşitlerini sunmak.. Yaygınlaşmak ve Tüm Türkiye de sıklıkla rağbet edilen bir işletme olmak zaten tek amacımız. Ama en önemlisi müşteri memnuniyeti ve damaklarda ki o enfes lezzeti sunmak zaten tek amacımız dedi.

Please follow and like us:
Pin Share