DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARKÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILYAŞAM

BAŞARININ SIRRI” KUAFÖR EROL VE EKİBİ”

Pastalar kesildi, keyifler yerinde ve başarı ile bitirdikleri DİKSİYON VE TEMEL EĞİTİM kursunu başarıyla noktaladılar. Kimlerden mi bahsediyoruz? Tabi ki Şehrin profesyonel yüz akı KUAFÖR EROL VE EKİBİNDEN..

Yaklaşık 3 haftalık bir eğitimden sonra ekip diksiyon ve temel eğitim programını uygulamalı olarak aldılar ve başarıyla sonlandırdılar. Ve hocalarına çalışanlarına pastalı kutlama yaptılar.

Patron ve ekip lideri EROL YARDIMCI, çalışan Ekip “ÇİĞDEM TURHAN, AYLİN ÖZDEM, KÂŞİF KAHRAMAN, ŞERİFE NUR SARIYILDIZ, ÜMMÜ GÜL DEMİRAY”

Zorlandılar sıkıntı yaşadılar ama azmettiler ve başardılar. ONLARIN ALDIKLARI BU BELGEYLE RAKİPLERİNDEN VE REKABET ALANINDA ÇALIŞMA ALANINDA BİR ADIM ÖNDE OLMAYI BAŞARDILAR.

Düzenlenen törende kurs eğitmeni uzman hoca Aydemir Kurt kursiyerlerine teşekkür ederek gösterdikleri başarı dolu eğitimlere atıfta bulunarak “Gerçekten çok başarılı neşeli ve keyifli bir kurs dönemi geçirdik. Hem çalışarak hem de kursları ihmal etmeden sonuca gelmek ayrı bir yetenek. Sizleri kutluyorum” dedi .Kesilen pastayla beraber işletme sahibi Erol yardımcı ise hem ciddi hem de işlerinizi aksatmadan bu kursu bitirmeniz benim için çok önemliydi. Sizlere özellikle bu eğitimi vermek benim ve işletmem açısından çok değerliydi. Sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum

“dedi.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share