KÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILYAŞAM

EMİRDAĞ YÜZYILI BAŞLIYOR

EMİRDAĞ YÜZYILI BAŞLIYOR
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yeni dönem için kolları sıvadı. AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı olması beklenen Serkan Koyuncu, işi sıkı tutuyor. Diğer partilerden sadece CHP adayını açıklarken, Başkan Koyuncu vakit kaybetmeden ilk projesini açıkladı, Çay dere Otopark Alanı 160 Araç.
Türkiye Yüzyılı’ndan esinlenerek “Emirdağ Yüzyılı” mottosuyla ilk projesinden bahseden Serkan Koyuncu şunları kaydetti; “Büyüyen ve gelişen Emirdağ’ımıza Çay dere Otoparkı projesinin alt yapısını tamamlayarak yeni dönem öncesinde hazırlıyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanan projemizde Çay dere etrafına yapılacak alanlar ile 160 araçlık otopark halkımıza hizmet edecek… Emirdağ Yüzyılı başlıyor, hayırlı olsun…”
Planladığı projenin görsellerini de paylaşan Serkan Koyuncu, Emirdağ Yüzyılı projelerini yayınlamaya devam edeceğini söyledi.
SEVDAMIZ EMİRDAĞ İÇİN HAZIRIZ KARARLIYIZ
Emirdağ’ımız bizim için sadece bir şehir değil; bir aşk ve bir sevdadır. Ömrümüzün
Hemen hemen her anının geçtiği Emirdağ’ımıza
Hamdolsun yeniden hizmet etmek için kollarımızı sıvadık.
Son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimize çağ atlattık. Ancak biliyoruz ki, yapacak daha fazla işimiz var.
31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimler sürecinde AK Partimizden aday adaylığı sürecimiz devam ederken Şehrimiz için belirlediğimiz 9 ana hedef ve 80 Proje ile daha büyük, daha güçlü bir Emirdağ için yeniden ayaklanıyoruz.
İçeriklerini ilerleyen süreçte tek tek açıklayacağımız projelerimizi paydaş kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayacağız.
Güzel şehrimiz için boş vaat vermedik, ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz…
Milletimize hizmet yolunda, ak kadrolarla hazırız, kararlıyız.
SERKAN KOYUNCU
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan A. Adayı

Please follow and like us:
Pin Share