NE-NEREDE-NASILYAŞAM

MHP SEZER “ACİL MÜDAHALE SORUNLARA NEŞTER”

Acil müdahale ekipleri ile sorunlar aynı gün içinde çözülecek

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisarlıların hizmetine talip olduklarını belirterek, göreve seçilmesi halinde kuracakları acil müdahale ekipleriyle, kaldırım bozuklukları, yol yaması, ağaç budaması gibi işlerin aynı gün içinde tamamlanacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Dumlupınar ve Marulcu mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

TÜM MAHALLELERE AFET KABİNİ KONULACAK, KOT DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve seçilmesi halinde hayata geçireceği acil eylem planı hakkında bilgiler vererek, “Acil eylem planımız kapsamında pazar yerlerinin etrafı kapatılacak. Pazar yerlerine kadın-erkek ayrı olmak üzere tuvalet yapılacak. Bakımı ve temizliği düzenli olarak Belediye tarafından gerçekleştirilecek. Yağmur suyu toplama hattı düzenlenecek. Yol düzenlemeleri nedeniyle konut girişleri aşağıda kalan tüm mahallelerde kot düzenlemesi yapılacak. Sadıkbey TOKİ’lerdeki ısınma sorunu çözülecek. Çetinkaya TOKİ’lerde ki koku sorunu çözülecek. Mahallelere afet kabinleri konulacak. Deprem riski yüksek bölgelerde risk tespiti ve çözüm yolları çalışmaları yapılacak. Acil müdahale ekipleri kurularak, kaldırım bozuklukları, yol yaması, ağaç budaması gibi işler aynı gün içinde tamamlanacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Küçükkurt beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar’ı da ziyaret etti.

Please follow and like us:
Pin Share