NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

ULUÇAY DAN ÇOCUK EVELERİ SİTESİ

Uluçay’dan  dev proje; 100. Yıl OSB Bölgesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gerçekleştireceği vizyon projeleri arasında yer alan ‘Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi’ projesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar’ımızın sanayi potansiyelini artırarak, yeni iş imkanları yaratmak amacıyla ‘Afyonkarahisar 100. Yıl OSB Bölgesi’ projesini hayata geçireceğiz. Bu projemizle şehrimizin sanayi altyapısını güçlendirerek, yerel ekonomiyi canlandırarak ve istihdamı arttıracağız.

Afyonkarahisar’ımızda 100. Yıla yakışır 100. Yıl Organize Sanayi Bölgesi ile otomotivden makine imalatına, plastikten tekstile kadar geniş bir yelpazede yer alacak, çevreci enerji kaynakları ve modern alt yapısıyla şehrimize yenilikçi bir ekonomik vizyon katacağız. Afyonkarahisar’ı 100. Yıla yakışır projemizle ekonomik büyümesine ivme kazandırmayı hedefliyoruz.  6.800 dekar alan üzerinde yer alacak olan 100. Yıl OSB Bölgemiz istihdam, teknolojik, yenilikçi, verimli, sanayici odaklı, sürdürülebilir, çevreye duyarlı bir anlayışla hizmet verecek. Çevresel etkileri de göz önünde bulundurarak, çevreye duyarlı bir sanayi anlayışını benimseyeceğiz. Yeşil gelece teknolojiyle adım atacağız” dedi.

Uluçay’dan Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Uluçay açıklamasında, “Koruma altındaki çocuklarımızın, arkadaşlık, komşuluk, mahalle gibi kavramlar ile; toplumsal örf ve adetlerimizi, ahlak ve değerlerimizi yasayarak toplumla iç içe yasamanın gerekliklerinin öğrenilmesi ve toplumsal hayata etkin katılımının sağlanarak kendine güvenen geleceğe umutla bakabilen çocukların yetiştirilmesi amacıyla çocuk evleri sitemizi yapacağız” dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Uluçay; Afyonkarahisar’ımız adına sosyal sorumluluklarımızın farkındayız. Çocuklarımızın daha sağlıklı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda büyümesini sağlamak için bu projemizi hayata geçireceğiz. Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi modern alt yapısı ve donanımıyla çocuklarımızın geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak dedi.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share