NE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

VEKİL ARSLAN “ELİNE ÇAPA ALDI, HAŞHAŞ TARLASINA GİRDİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Kızılören ilçesinde çalınmadık kapı, almadık gönül bırakmadı. Eline bir çapa alan Arslan haşhaş çapaladı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

AK Parti Kızılören Belediye Başkan Adayı Hüseyin Korkmaz ve ilçe teşkilatı ile birlikte Kızılören’de ziyaretlerde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan vatandaşların ilgi ve teveccühle karşılaştı.

“Kızılören’de AK Parti bayrağını dalgalandıracağız”

Milletvekili Arslan yaptığı açıklamada “Bugün Kızılören ilçemizde Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Korkmaz ve teşkilatımızla kapı kapı geziyor, vatandaşlarımızın destek ve dualarına talip olduğumuzu ifade ediyoruz. Sağolsun vatandaşlarımız da bizi muhteşem bir ilgi ve teveccühle karşılıyorlar. Bizler burada bu ziyaretleri yaparken tarlalara  ve bahçelere de gidiyor ve teyzelerimizi amcalaırmızı da dinliyoruz. Herkesin taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Cumhurbaşkanımız’a da bunları tek tek iletiyoruz. Yereldeki sorunları yerelde çözüyor, geneldeki sorunları ise Ankara’da Cumhurbaşkanımız’a ileterek çözülmesini sağlıyoruz. İnşallah bizler yerelde de Kızılören belediye başkanlığına talibiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışacak ve AK Parti bayrağını Kızılören Belediyesi’nde dalgalandıracağız” dedi.

“Afyonkarahisar’ı 50 yıl geri görecekler ama halkımız fırsat vermeyecek”

“Adaylarımızın vaatleri; tamamen ayağı yere basan yasal bir zemin üzerinde hazırlanmış vaatlerdir” diyen Arslan sözlerine şöyle devam etti; Günlerdir sahada belediye başkanı adayı olarak gezen malum hanımefendi henüz daha proje kitapçığını bile hazırlamadığı gibi, gittiği her yerde kendine ne sorulursa, aklına ne gelirse ‘onu yapacağım’ deyip vatandaşın kandırmaya yönelik hamlelerde bulunuyor. Çıkardığı kavgalarla gündemde kalarak gününü geçirmeye çalışan bu hanımefendi tahsis sorunu olmamasına rağmen Erenler için mezarlık tahsisi vaadinde bulunmuş ve yine ortada kalmıştır.

Tıpkı mağdurizm akımının kurucusu olan belediye başkanları Ekrem İmamoğlu gibi kolaylarına geldikleri ‘engelleniyorum, hatırlamıyorum o halde yapmıyorum’ anlayışına sığınmayı hayat etse de Allah’ın izni ile size kimse bu fırsatı vermeyecektir. Tek kaygıları tatil olan bu zihniyet, bugün aynı doğrultuda hareket ederek Afyonkarahisar’ı tıpkı geçmişte Türkiye’yi yönettikleri gibi 50 yıl geriye götürme hayalleri var. Bu yüzden Anadolu insanının irfan ve feraseti bunlara fırsat vermeyecektir.

Please follow and like us:
Pin Share