DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLAREN GÜZEL AİLELERKÜLTÜR-SANATNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

KATMER VE GÖZLEMENİN ADI “DİLEK UNLU MAMULLER”

RAMAZANIN VAZGEÇİLMEZ ALIŞKANLIĞI

           “DİLEK UNLU MAMULLER”

Gerçekten son derece leziz ve efsane gözlemeler ve katmerler burada.

Bedesten kavşağında yer alan Dilek unlu mamuller son dönemlerde lezzetleri ve ağızlarda enfes tat bırakan mamulleriyle gerçekten pek çok afyonlunun ikinci adresi gibi adeta..

Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla gözleme katmer ve bükme severlerin ikinci adresi olan ve afyonda pek çok çeşidi tek elden yapan bu enfes yer, hem çalışanlarının, hem de ablamız Dilek hanımın gülen yüzüyle zaten pek çok gönüle girmeyi başarmış üstüne hazırladıkları sıcak ve taze malzemelerle mideleri de fethetmiş durumdalar.. O kadar çok çeşit var ki say say bitmez Ama en önemlisi organik malzemelerden yapılan ve asla sizi rahatsız etmeyen karışımların enfes tadı gerçekten mükemmel.

Halasının kuzusu Şerife hanımın müthiş samimiyeti yabancı konuklara olan inanılmaz yaklaşımı ve hep gülen yüzüyle bırakın karnınızı doyurmayı samimiyetin ve paranıza değecek olan el yapımı malzemelerin kıtır kıtır sıcaklığı bu soğuk havalarda bile içinizi sıcacık yapacak eminiz. Ne yapın edin mutlaka uğrayın hayatınızda yemediğiniz yeni hamur işi menüler ve unlu mamullerin leziz tadını mutlaka deneyin. İlimizin meşhur bükmesi ağzı açığı ve her daim katmer ve binbir çeşit gözleme lezzetleriyle illaki tanışın pişman olmayacaksınız o kesin.

 

Please follow and like us:
Pin Share